2 reaktioner på ”Baptistkyrkan i Kvissleby

 1. Här var min far Carl-Einar Hedeback pastor mellan åren 1949-1953.
  Finnes någon beröringspunkt – hör m av dig!
  /Lasse (Lars-Einar)

  • Hej Lasse,

   Kul att du hittade hit! Det ringer inga klockor hos mig och tyvärr gick min mamma bort förra sommaren, så jag kan inte fråga henne. Men ska kolla med övriga släktingar som bodde i Kvissleby vid den tiden.

   Mamma berättade att hon som ung valde att döpa sig i Örebromissionens kapell på Essvik, vilket gjorde Kahlrot tämligen besviken. Han hade nog tänkt sig få hjälp med musicerandet i Baptistkyrkan, gissar jag. Det här borde ha varit strax innan din fars tillträde som pastor?

   Återkom gärna med fler minnen från Kvissleby. Jag gör mitt bästa för att minnas mammas berättelser.

Kommentarer inaktiverade.