Farväl, Mamma!

 

I natt tog vi farväl av min mamma, som gick bort på Karolinska sjukhuset efter att åter ha ramlat och slagit skallen. 81 års kamp är över och hon fick somna in lugnt och stilla.

Tack fina mamma för att jag fick födas.

Tack för att du kämpade för dej och för mej genom de svåra åren.

Nu slipper du kämpa mer. Vi kommer alltid att minnas dej!

16 reaktioner på ”Farväl, Mamma!

  1. Varm kram till dig och till Britta. I sorgen är man viktiga för varandra, när saknaden är tung. Vi har haft samma ledsamma tid i våras och det är som du skriver – mitt i allt ledset ska man tänka på allt man gått igenom och klarat av tillsammans – minnena är en rikedom.

  2. Tack underbara ni för alla fina kommentarer! Jag är så tacksam för all den värme och kärlek ni visar här och på Facebook och Twitter. Utan sociala medier hade jag känt mej mycket mera ensam med min sorg. Ni är så fina!

Kommentarer inaktiverade.