Vart har Kjell-Henry tagit vägen?

Jag passerade nyss Judit & Bertil, där följande bostadsannons var anslagen på grinden:

Det verkar alltså som att Kjell-Henry slutligen förlorat kampen mot sina grannar.

För några år sedan stod han åtalad för olaga hot, efter att ha upplyst en dam i trapphuset att han ”skulle slå in skallen på henne”. Självklart hade han sitt eget perspektiv på det inträffade:

– Det är jag som har blivit utsatt för en komplott. Det handlar om att jag är kändis. De som anklagar mig har sett mig på tv och har bestämt sig för att trakassera mig.

Denne Hornstullsprofil har ju gjort sig (ö)känd som ett stundvis bullrigt inslag i vår pittoreska stadsdel. Häromåret sprang han enligt uppgift runt i kallingarna i trapphuset i samband med en lägenhetsvisning och ropade rasistiska okvädingsord åt mäklaren.

När nu hans egen lägenhet är ute till försäljning, törs man bara fantisera om vilka upptåg de hämndlystna grannarna planerar inför kommande visningar.

Själv minns jag Kjell-Henrys förtjusta utbrott i Ica-butiken en gång när jag lyckades välta en pall med flytande tvål över butiksgolvet. Han levde liksom upp när det uppstod kaos och tumult och var inte sen att påpeka att han minsann var särskilt lämpad att hantera situationen – han hade ju varit med i TV.

Jag kommer att sakna Kjell-Henrys gastande och vevande. Karln mår inte bra. Men han gjorde sitt för att hålla sin omgivning på alerten. Nu har han alltså flyttat ut. Frågan är vart? Förhoppningsvis har han hittat en bättre värd.

2 reaktioner på ”Vart har Kjell-Henry tagit vägen?

  1. Nej men! Så många kvällar man (o)frivilligt blivit indragen i diverse diskussioner med honom på JB.

    Trist, tror jag.

Kommentarer inaktiverade.