Aftonbladet: Gris = Nöt?

Aftonbladet rapporterar om Jessica Simpsons planer på att skaffa en minigris som husdjur. Den blonda sångerskan har väl knappast framställts som den skarpaste av hjärnor, men den här gången är det Aftonbladet som står för dumheterna.

I en re-write från US Magazine citeras sångerskans twitterinlägg med en något förvanskad översättning.

I’m thinking about getting a pet pig. Does this mean I’ll have to give up pork?

blir i Aftonbladets version det något spånigare

Jag funderar på att köpa en gris – måste man sluta äta nötkött då?

Simpson kanske borde ta ett snack med skribenten och programledaren Lotta Lundgren, som nyligen propagerade för att vi bör vara snällare mot djuren innan vi mumsar i oss dem i debattartikeln ”Vi borde äta mer husdjur”.

En reaktion på ”Aftonbladet: Gris = Nöt?

Kommentarer inaktiverade.