Eniro gör det igen

Knappt har vi hunnit hämta oss från förra månadens konstigheter i Eniros gatuvy, förrän de bjuder på ny underhållning. Den här gången tipsar självaste Eniro-bloggen om tilltaget (tack @TheJennie för tipset).

Självklart väcks åter misstankarna att det är Eniro själva som placerat ut dessa personer. Jag faktiskt hoppas att det är så. 🙂

Eftersom kalabaliken i Hjorthagen snabbt censurerades från Eniro-sajten bjuder jag här på några skärmdumpar från densamma:

Uppdatering: Jag surfade in på Flashback, för att leta efter tips om kampanjen, men hittade bara den här, förmodligen helt autentiska, bilden från en trevlig gårdsfestOktobergatan 13 i Midsommarkransen:

5 reaktioner på ”Eniro gör det igen

  1. Om det rör sig om några privatpersoners upptåg, kanske det inte tjänar något större syfte än ”the lulz”, men om Eniro ligger bakom, tycker jag nog att detta är en av de mer kreativa idéerna jag sett för att skapa intresse kring en tjänst och hur den fungerar.

    Inbillar mej att det inte bara var på det här kontoret som vi satt i en halvtimme och klickade fram och tillbaka för att försöka få grepp om vad som egentligen hade hänt med tanten.

Kommentarer inaktiverade.