Stå upp, tag din säng och gå – till jobbet!

Betesda

DN rapporterar att Socialstyrelsen och Försäkringskassan har blivit värsta mirakelgörarna. De har nämligen kommit på ett effektivt sätt att råda bot på de för samhället så kostsamma utmattningsdepressionerna. Medicinen är lika enkel som genial – friskförklaring!

Tidigare behövde människor som ”gått in i väggen” en rehabiliteringsperiod på i genomsnitt fyra månader – fr o m oktober kommer de inte att behöva vara sjukskrivna överhuvudtaget. Halleluja! Undrens tid är icke förbi!

Fördelen med det som nu sker, är att utsatta människor framledes slipper vilseledas av den förljugna klyschan ”det finns hjälp att få”. Välfärdsstaten är på avveckling – den darwinistiska kampen för tillvaron vädrar åter morgonluft.

3 reaktioner på ”Stå upp, tag din säng och gå – till jobbet!

  1. Jag känner starkt för människor med värkande kroppar som nu ska släpa sig till jobbet.JAG skulle gärna offra min del av det kommande jobbavdraget om jag visste att det fanns hjälp att få den dag man själv…
    Håll er friska för tusan och ta det lugnt på jobbet!

  2. Mmm. Jag hör vad du säger, men tydligen skall solidaritet vara såå fem minuter gammalt, enligt ”dom som har koll”…

    …å andra sidan kanske vi kan hoppas på en massiv maskningsaktion för att dra ner på det sjuka arbetstempot och den överbelastning som orsakar utmattningssymptomen.

    Jan Larsson på Socialstyrelsen säger ju faktiskt i DN-artikeln att Det personen ska göra är att sluta jobba så mycket. Nu får vi se hur arbetsgivarna reagerar på detta.

    Tack för din kommentar! 🙂

Kommentarer inaktiverade.